Vilkår, Betingelser og Privacy Policy

Databeskyttelse

  1. Jane Kønig har ret til at indsamle, behandle og bruge vores kunders data i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.
  2. Jane Kønig bruger kun kundens data til formål, som dataene leveres til og / eller til korrespondance med kunden.
  3. Hvis det er nødvendigt for behandling af betaling, overfører Jane Kønig kundens betalingsdata til det kreditinstitut, der er instrueret med betalingen.

Betaling

Du kan betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Visa Mastercard, Mastercard Debit og JCB. Alle kortbetalinger gennemføres via Altapay eller Epays krypterede SSL-betalingssystem for sikker og fortrolig betaling.Beløbet bliver først trukket fra dit kort, når din ordre er behandlet og afsendt fra os. Brug af vores website og eventuelle køb der er foretaget af dig skal accepteres med de betingelser, der er underlagt med lovgivningen i Danmark.

Priser

Alle priser på www.janekoenig.dk ved levering i Danmark, er gældende udsalgspriser inkl. 25% dansk moms og angives i danske kroner (DKK).

Bekræftelse

Når du har aflagt en ordre, vil du kort efter modtage en e-mail, der bekræfter at vi har modtaget din ordre. Hvis ikke du modtager mailen indenfor få minutter anbefaler vi at du tjekker dit spam-filter. Når vi afsender din pakke vil du modtage en afsendelsesbekræftelse på mail.

Fri fragt

Vi har fri fragt til udvalgte pakkeshops i hele landet ved køb over 499 kr. - dette gælder også pakker til firmaadresser, som leveres om dagen mellem 08 og 17. Køber du for 499 kr. eller derunder, koster forsendelsen 29 kr. til en pakkeshop og firmaadressse. Hvis du ønsker hjemmelevering, kan du betale ekstra gebyr på DKK 49,- og få pakken leveret om dagen mellem 08 og 17. Obs. leveringstiden er uafhængig af, hvilken leveringsform man har valgt.

Leveringstid

Vi afsender normalt din pakke indenfor 1-2 hverdage, efter at bestillingen er behandlet. Dette gælder dog ikke bestillingsvarer (Visse Lovetag bogstaver, Lovetag armbånd, Lovetag ringe og 18 karat smykker), som afsendes indenfor 1-5 hverdage. Herefter vil den blive leveret indenfor 1-2 hverdage. Ved afsendelse af din pakke, sender vi dig en informerende mail. Når Bring eller GLS scanner denne vil du modtage endnu en mail med tracking nummer, som du kan bruge til at følge pakken på bring.dk og gls.dk. Afsendes pakken med Bring, starter tracking nummeret med CT eller 7072. Afsendes pakken med GLS, starter tracking nummeret med YN.

OBS

  • Hvis der ikke er plads i den valgte pakkeshop, bliver din pakke omdirigeret til den nærmeste fysiske pakkeshop.
  • Afsendes din pakke med GLS, vil den ved privatlevering/hjemmelevering blive forsøgt leveret én gang. Er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, sendes pakken direkte til en pakkeshop nær dig.
  • Har du ikke modtaget din pakke inden for leveringsbetingelserne skal du kontakte vores kundeservice på tlf. +45 33 15 86 87 (tast 1) eller på service@janekoenig.dk.
  • I forbindelse med helligdage og udsalg må der forventes længere leveringstid. Er du i tvivl om hvorvidt din pakke kan nå frem til en bestemt dato, bedes du kontakte vores kundeservice på service@janekoenig.dk eller +45 33158687.

Forsikret pakke

Alle pakker bliver sendt som en forsikret pakke med tracking nummer. På denne måde har vi mulighed for at spore pakken, indtil den er leveret.

Returret

Julegaver kan byttes frem til d. 31/1-2024
På www.janekoenig.dk har du 30 dages fuld returret, gældende fra den dag du modtager varen.
Bemærk at One of a Kind smykker samt 2 og 3 tags Lovetag bracelets ikke kan returneres, da de er speciallavede varer, lavet særligt til dig.

Du kan ombytte smykket til et tilgodebevis eller returnere smykket og få pengene tilbage. Vær opmærksom på, at vi kun refunderer returbeløbet til kortet og kortholderen, som oprindeligt foretog købet.Ønsker du at bytte eller returnere dit køb, skal det ske senest 30 dage efter leveringsdatoen.Varen skal sendes retur i samme stand og i samme originale smykkeæske og emballage, som da du modtog smykket.

Du kan bestille en GLS returlabel her >>. Den koster 29 kr. som modregnes i det samlede returbeløb.

Du kan læse mere om retur på www.janekoenig.dk/retur
Bemærk at ordrer afhentet i Jane Kønig butik ikke kan retuneres via denne formular. Her skal du kontakte service@janekoenig.dk

Du kan ombytte smykket til et tilgodebevis eller returnere smykket og få pengene tilbage.Vær opmærksom på, at vi kun refunderer returbeløbet til kortet og kortholderen, som oprindeligt foretog købet.Ønsker du at bytte eller returnere dit køb, skal det ske senest 30 dage efter leveringsdatoen.Varen skal sendes retur i samme stand og i samme originale smykkeæske og emballage, som da du modtog smykket.

VIGTIGT! Retur skal sendes til nedenstående adresse, og må IKKE sendes til en pakkeshop eller lignende, da pakken ellers vil blive returneret til afsender.Venligst udfyld returseddel eller skriv informationerne på et papir og send denne sammen med smykket til følgende adresse:

Jane Kønig A/S
Att: Kundeservice
Gothersgade 54
1123 København K
Danmark

Download returformular her: Returformular Danmark

Du skal selv afholde forsendelsesomkostningerne i forbindelse med returnering af varen.Vi anbefaler at du sender smykket som en forsikret pakke med tracking nummer. Hvis det drejer sig om en reklamation, skal du altid kontakte kundeservice inden du sender smykket.

Obs.: Smykker købt hos en af vores forhandlere, kan kun byttes og returneres samme sted som smykket er købt.

Refundering

Når vi modtager din returpakke, vil vi behandle din pakke hurtigst muligt indenfor 2 uger. Vær opmærksom på, at vi kun refunderer returbeløbet til kortet og kortholderen, som oprindeligt foretog købet.Varen skal sendes retur i samme stand, emballage og original smykkeæske, som da du modtog smykket. Vi anbefaler desuden at du sender smykket som en forsikret pakke med tracking nummer.Du er også meget velkommen til at komme forbi vores flagshipbutik i København og Aarhus.

Reklamation

Når du handler på www.janekoenig.dk, har du 24 måneders reklamationsret. Hvis du konstaterer en mangel eller fejl ved din vare indenfor 2 år efter du modtager varen, har du som forbruger ret til reparation af varen eller ombytning af smykket, såfremt varen ikke kan repareres.Det er et krav at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor 2 måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ved reklamation af en vare skal du kontakte kundeservice på tlf. +45 33 15 86 87 eller sende en mail til service@janekoenig.dk.

Old Darlings

Old Darlings er er et online udsalg fra Jane Kønig.Smykker købt i denne kategori har andre returregler end normalt.

Old Darling smykker kan altid returneres i 30 dage fra modtagelsesdatoen.Dog gælder det, at du skal returnere hele købet, hvis du ønsker at returnere en eller flere varer købt med 3 for 2 rabatten.

Du kan returnere med label du bestiller på www.janekoenig.dk/return

Ønsker du at ombytte en Old Darling vare til en anden størrelse, kan du kontakte os på service@janekoenig.dk eller via chatten i webshoppens åbningstider.

Old Darlings kan kun returneres til

Jane Kønig A/S
Att: Kundeservice
Gothersgade 54
1123 København K
Danmark

Old Darlings kan ikke returneres i vores butikker kun via ovenstående adresse.